Karsak İlkokulu
Karsak köyü MERKEZ/KÜTAHYA

VİZYON

Atatürk İlke ve İnkilaplarına, T.C Anayasasına ve Türk demokrasinin ilke ve yöntemlerine uygun, haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme ve sorumluluklarına yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazandırılabilmesini sağlamak. Öğrenciyi toplum içinde rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresinde edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek.

MİSYON

Bizler; idareci ,öğretmenler ve okul personelleri , bir bütün olarak ,gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.

Tam gün

kalorifer

yok

Yerleşim Yeri Bilgisi

Merkeze bağlı köydür. Kütahya merkeze 48 km Bilecik/Bozüyük ilçesine 30 km uzaklıktadır.Köy 150 haneden oluşmakta olup ortalama 400-600 kişi yaşamaktadır. Köy halkı hayvancılık ve tarımla uğraşmakta olup maddi yönden orta düzeydedir.